Välj rätt trädgårdsbelysning

Att sköta om sin trädgård innebär inte endast att man måste ta hand om blommor och rabatter utan man vill bygga en helhetskänsla som utstrålar värme och kärlek. I den ekvationen är valet av rätt trädgårdsbelysning inkluderat. Här ger vi tips och råd om olika typer av trädgårdsbelysning för att sätta den sista touchen på din trädgård.

Trädgårdsbelysning – Inspiration

Känner du dig tom på inspiration eller idéer när det kommer till val av trädgårdsbelysning? Då har du hamnat helt rätt! Återfinn både idéer och inspiration genom ett besök på Dpj.se som erbjuder ett stort sortiment av trädgårdsbelysning för alla prisklasser och smaker. Inte nog med att de har allt och lite till när det kommer till köp av trädgårdslampor och belysningsformer – Här kan du guidas till rätt val av trädgårdsbelysning för just din trädgård.

Solcellsbelysning – trädgård

Solcellsbelysning är sådana typer av lampor som får sitt sken genom energitillgång från solen. En solcellslampa samlar energi från solens strålar – Både snyggt, smidigt och kostnadseffektivt.

Besök lampexperterna på Bygghemma.se för att klicka hem solcellsbelysning ämnat för utomhusbruk och din trädgård.

Trädgårdslyktor 

En trädgårdslykta är mer av det klassiska slaget när det kommer till trädgårdsbelysning. Med hjälp av trädgårdslyktor kommer du kunna skapa den familjära, hemtrevliga och mysiga känslan i din trädgård. Här kan du välja om du vill att trädgårdslyktan ska bestå av en lampa eller ett stearinljus, om den ska vara väggmonterad eller i form av en stolplykta.

Besök bygghemma.se för att spana in ett brett utbud av trädgårdslyktor i alla dess modeller.

Ljusslingor utomhus

Ljusslingor har blivit ett allt mer populärt val att montera upp utomhus. Ljusslingor bidrar på sätt och vis till någon form av tivolikänsla där både glädje och värme utstrålas. Gör din trädgård mysigare och trevligare än någonsin med hjälp av ljusslingor.

Är du ute efter att hänga upp en ljusslinga i din trädgård? På Clas Ohlson hittar du ljusslingan för dig!

Markspotlights 

Markspotlights är lite av framtidens trädgårdsbelysning. Då vanliga spotlights tagit en allt mer tongivande plats när det kommer till inomhusbelysning kan vi även tydligt se att spotlights börjar göra sig ett namn när det kommer till trädgårdsbelysning. Skapa dig en cool, stilren och fräsch känsla genom att installera markspotlights i din trädgård!

in-lite.se kan du finna inspiration för val av markspotlights och hitta återförsäljare av dessa typer av lampor, runtom i landet.

1 dec 2020
Kontakta oss(Lämna tom)